When love comes first.

 
 
Hej. :
 
Jag har tänkt massvis på det här med bloggandet på slutet. Och därför är jag nog dålig på att skriva.
Jag är ingen som inriktar mig på mat, inredning, resa, träning eller något annat på min blogg utan den är helt naken och alldeles för personlig vissa gånger. Nästan så att orden gnager under huden på mig när jag skriver. Jag älskar och värdesätter mitt liv så högt och måste kanske börja välja vad jag ska dela med mig av och inte. Så lite struktur ska jag nog få till efter en liten paus. :
 
Jag hoppa verkligen att ni har en tokfin sommar. puss!
 

 

Hur många mil ska man gå?

Relationer. Kärlek. Vänskap. Av alla slag. Bra som dåliga. Hållbara som ohållbara. Två människor. Två hjärtan. Två viljor. Det är mycket som kan krocka på vägen. Och man vill vårda det som vårdas kan. Och man vill kämpa för det som finns. Utan att sopa allt under mattan för tillslut måste man hoppa över berget av outredda saker. Men när ena delen av relationen tappar allt? När ena delen ger upp? När ena delen bara tar energi utan att ge? Hur många mil på blödande knän ska man krypa för att få relationen att fungera? Kan man ta hela lasten själv? Kan man slåss för två?
.. Eller är det nu man ska se med sina vuxna ögon och inse att alla relationer inte överlever? 
 
Uppd. (Så de inte blir fler missförstånd: de handlar inte om mig och Christoffer.)
 
 

Det kommer aldrig vara över för Oss.

 
Im sorry. bloggis. Och ni som kanske läser. Men jag är helt tagen med storm att vara tillbaka i min älskade stan, i armarna på dom jag älskar mest och på mitt jobb som jag uppskattar så att jag knappt vet vad tv och dator är nu för tiden. Jag ska bli ner cybersocial snart. På ett tag.
Jag kanske bara är på semester. Sommarsemester. Bloggsemester. 
Hur som helst, nu är det jobbhelg som står framför mig och nästa vecka har jag "långledigt", fyra hela dagar. Och då ska jag och mamma bila ner till Sundsvall och gå på Ikea och unna oss en natt i Sundsvall stad. Känns så himla skönt att kunna ta vara på dom lediga dagarna istället för att bara ligga i soffan och halvdö och låta tiden gå åt till inget. Får alltid ångest då. Och på tal om att gör något så har jag och Christoffer bokat en hotellnatt på Elite hotel, i Örnsköldsvik nästnästa helg. En helg med den bäst jag vet, min andra halva, låta våra hjärtan slå i takt, känna lugnet, unna oss god mat, sovmorgon, promendera i en okänd stad och bara njuta av att gå hand i hand.
 
Nu kallar verkligheten. Tvätten ska hängas och jag ska gå ut med våran fyrbenta håriga vän.
Hoppas att ni har det underbart, vi hörs inom en snar framtid. 
 
Love.