Even if I had a million reasons to leave, I would still look for one to stay.

 
Love.
 
♥ 

Jag är så trött på alla mail och koder. Jag vill ha dig här om så bara för en natt. På riktigt.

 
Love.
 

All heroes are shadows of Christ.


 
 
M
inns ni att jag berättade om att våran gospelkör hade julkonsert 2012 med Samuel Ljungblahd och Ole Brörud? 
Jag har lyckats fiffla fram ett litetlitet klipp där någon i plublikhavet har filmat en av låtarna, synd bara att det är en låt där våran gospelkör verkligen inte alls "kom fram",  men konserten var magisk och hoppas ni gillar det!
 
♥ 
 

 
Hemma i soffan efter ännu en jobbkväll och jag ska koka mig en kopp te (som vanligt) och njuta av att bara vara ledig fram tills imorgon 13:00, då jag påbörjar min inskolning på sjukhemmet. Ser verkligen fram emot det! :)
Hoppas att ni haft en fantastiskt fin dag och att ni tar hand om alla ni älskar. Inget varar för evigt.
 
Love.
 

How do i say that i need to move on?

 
"As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will. 
You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time.  You'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken.  You'll fight with your best friend.  You'll blame a new love for things an old one did.  You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually lose someone you love." 
 
♥  


Kvällsjobb för min del idag, och jag ska alldeles strax ut på en promenad innan jag kliver innanför dörrarna på jobbet. Min kropp valde att vakna 08 imorse så jag har hunnit göra en tacopaj till lunch & matlådor redan. :)
Igår sov jag dåligt som en kratta och hade väl hoppats på att jag kunde ta en sovmorgon idag för att "ladda upp" batterierna som var helt tomma igår, men nä. Kroppen var utvilad och då är det ingen idé att ligga kvar i sängen..
 
Jag ville bara kika in och önska er en fin dag, vad ni än hittar på! stor kram.
 
Love.
 

God doesn't give you the people you want, he gives you the people you need. To help you, to hurt you, to leave you, to love you and to make you the person you were meant to be.

  
Sittplatsinspiration. Jag är på jakt efter den perfekta gungstolen! ♥
 

 
Jag fick vikjobbet på sjukhemmet och jag har hela veckan fullproppad med jobb, gott och blandat. :)
Nu ska jag varva ner efter en jobbkväll med en kopp te och tända ljus. puss på er!
 
Love.
 
 
 
 
 
 

"The worst part about crossing a line is when you don't know you already have" - Drake.

 
" The reason it hurts so much to separate is because our souls are connected. Maybe they always have been and will be. Maybe we've lived a thousand lives before this one and in each of them we've found each other. 
  
 

 
U
nderbara lediga helg lider nu mot sitt slut och inte är jag ledsen över det. Inte alls. Jag har spenderat 2½ ledig dag med dom som värmer mitt hjärta till hundratals grader och leendet har suttit som fastklistat varenda minut.
Jag har påbörjat ett vik som fritidspedagog på en skola utanför stan och jag trivs tokbra. Jag hoppas och hoppas varje minut att dom ska ringa och förfråga mig om fler arbetsdagar. Och det är väl såhär det ska kännas?
Jag har gått till jobbet med ett leende, med lätta steg, med öppna armar och velat ta in varenda ord som sagts.
Jag är så glad som verkligen får den gär chansen att testa på ett jobb som jag verkligen känner skulle passa mig. Jag ska inte hoppas för mycket.. Men jag ska verkligen hålla tummarna. Inte för hårt. Vill inte bli besviken.
 
Hela denna vecka har det varit bönevecka i Umeå, och vi från Great joy deltog självklart. Vi sjöng gospel i Backenkyrkan och Umeå bibelcenter deltog med oss. Kyrkan var nästan fullsatt och man fylls av sån kärlek och värme av att delta. Min gospelgrupp ger mig verkligen energi. Sån lycka. Sån glädje. Sån gemenskap. Sån tro.
 
A
ll kärlek till er.
 
Love.
 

 

Cause I don't know who I am when you're running circles in my head. I don't know, just who you are .

  
Cuz I dont know who I am, who I am without you. All I know is that I should. And I don't know if I could stand another hand upon you. Cuz she will love you more than I could, she who dares to stand where I stood. "
 
Det känns som ett nytt kapitel, en ny start och jag öppnar varje ny sida med ett leende på läpparna.
Jag är stolt över mig själv att jag lämnar saker bakom mig som bara får mig att må sämre, lämnar saker som bara får mig att kvävas av tyndg. Istället satsar jag på att må bra själv, i mig själv, för mig själv, i varje andetag.
 
En kopp Söder te och njuta av att solen går ner över Umeå var precis vad jag behövde efter en dags springandes runt halva stan på möten och jobb. Nu har jag landat. Och ikväll blir det att fylla hjärtat med gospel.
 
Love.
 

it's a new day, a new start.

 
Önskar er alla en underbart fin onsdag! :puss!
 
Love.
 
 ♥

I'm about to lose my mind, you've been gone for so long i'm running out of time.

 
♥  


 
Det känns bra. Enda in i själen. Rätt in i hjärtat. Jag gick med lätta steg till en ny öppen dörr och kunde andas lätta andetag och göra mitt bästa, på mitt vis. Om jag är lycklig? - Jajjemen. Allt löser sig. Även för mig.
 
Här sitter jag med ett fånigt leende på läpparna och trycker i mig leksand knäckebröd fast jag vet att jag borde ta tag i middagen, eller är det idag jag ska tokunna mig skräpmat? Ja det kanske är det, eller. Ja kanske.
 
Hur som, hoppas ni haft en fin dag. Hoppas ni får en fin kväll. Kärlek till er.
 
Love.
 

You can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one.

 
Solen kämpar sig sakta men säker fram och det kommer bli en strålande dag! :)
Ännu en dag ledig och jag ska spendera den på bästa möjliga vis, med Milo. Imorgon påbörjar jag inskolning för ett vik jobb, springvik men oj så taggad jag är. Ska bli kul att ha ett jobb "påsidanom" något annat. något nytt.
Nu ska jag käka frukosten framför tvn, Desperate housewives. Ha en magiskt fin dag! puss!
 
Love.
 

People say you don't know what you have until it's gone, the truth is you know what you had, you just never thought you'd lose it.

 
Mina två favoriter just nu; alla dessa vackra tulpaner och dom supergoda blodapelsinerna! :)
 
Nu ska jag dra på mig träningskläder och ut på en powerwalk med Milo, ha en kanonfin dag! puss.
 
Love.
 

Just because you're a woman you don't need to be a fucking bitch. Yeah you, bitch.


J
anämen back on the fucking track då. Ingen ide att gräva sin egen grop. För vem vill de?
Och jag har kommit på en sak, att bara för att en sak försvinner så vinner man alltid på något annat vis. 
Varför måste man alltid tro att man förlorar det man har? Kan man inte se det som att man byter ut det man har? Att man en vacker dag kommer glida in på det där bananskalet, de där omtalade bananskalet som var och varannan person glider in på lite då och då. När är det min tur? Jag behöver ett bananskal. Eller två. Varför inte slå till med två bananskal när vi ändå är på gång, ett för varje ben å så glider vi in som aldrig förr. 
 
Annars idag har jag träffat Sandra (+leo) och Linda för lite fika på Mekka. Dock förbaskat kallt ute idag men skönt att komma ut en sväng. Ikväll ska jag till Matilda för lite vin och bakning. :) Tur ni finns tjejer.

I love you with all my butt, I would say heartbut my butt is bigger. 

 
Love.
 

This time, I don't need another perfect lie.

 
 
 
Om jag har en dålig dag? De är inte ens en fråga idag. "Dålig dag" är en underdrift idag, Jag kvävs.
Det kanske var den här sista smällen som behövdes för att jag skulle kunna gå vidare.
 
Love.
 

You sometimes think that you wanna disappear but all you really want is to be found.

 
Ännu en dag över. Gick alldeles för fort när man väl började njuta av en bra kväll, typiskt. Tänka sig så meningslöst det kan kännas att behöva ställa klockan när man inte ens vill kliva upp. När det känns som att det man kliver upp till inte ens är värt det. Jag måste hitta en inspiration. Något som får mig att vilja kliva upp på morgonen. Utan att känna tyngden i ögonlocken, tyngden i kroppen, tyngden i hjärtat. Något som bara lyser upp och gör allt värt. Typiskt att man alltid börjar tänka så förbaskat mycket när kroppen väl slappnar av. Som att tankebanan bara går runt och runt. Jag vet att jag måste förändra. Mig själv. Jag måste bara våga. Våga släppa, våga falla utan att veta att någon tar emot mig.
 
Love.
 
 

Våra vägar krosas aldrig igen.

 
Ännu en dag och jag vet varken ut eller in när jag vaknar.
Det känns alltid som att jag just hinner somna å så ringer klockan, även som inatt när jag ändå har lyckats sova 7-8 timmar för ovanlighetens skull. Ännu en dag på jobbet och jag tackar gud för att våra arbetsdagar bara är 7 timmar för just nu känns det som en hel evighet bara tills klockan slår 09. Men med lite kaffe i magen så ska nog även den här dagen gå. Det är bara att bita ihop. Jag är fullt införstådd i att januari har 31 dagar och att det är lika så för tex mars, maj osv men hur kommet det sig varje år att januari alltid känns sådär plågsamt långt? I min värld borde det vara mars och sådär strålande fint ute. När värmen börjar komma på dagarna och folket som tinar fram efter den eviga vintern. Jag behöver sol. Jag behöver värme. Jag behöver våren. Så snälla januari, du kan väl skynda på?
 
Love.
 
 ♥

Never mind, I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you.

 
Love.
 
 ♥

The heart is stronger than you think like it could go through anything.


Den lediga dagen spenderades med långpromenad i det underbara vädret. Det kvittar att termometern säger -20 när solen lyser så måste man bara ut och gå. Det blev en promenad på 1,5 timme och jag njöt varenda sekund.
 
Nu kokas kaffe, semlan ligger på assietten och jag ska krypa under en filt och spela tvspel!
Önskar er en helt fantastiskt fin måndag och hoppas att ni också har kunnat ta del av det magiska vädret. :)
 
Love.
  


Nothing's real but love.

 
Tror knappt på mig själv när jag säger att jag är vaken. Hade alldeles för kul igår för att vilja kliva upp idag och huvudvärken är ett faktum. Det är en massa minusgrader ute och jag känner mig mindre och mindre lockad att gå ut. Jag ville bara kika in och önska er en fin söndag! puss på er.
 
Love.
 
 ♥

När verkligheten är för verklig. Och när drömmen alltid förblir en evig dröm.

 
Det där med att aldrig riktigt känna sig nöjd. Att allt för ofta ge sig in i situationer som man redan från start har en annan utväg än vad man hoppas på. När man inte kan påverka. Nästan som att köpa en bok, läsa ut den och vara missnöjd med hur den slutade. Inte direkt så att det går att påverka. Vissa saker är bara som dom är. Det är inte meningen att man ska kunna redigera sitt liv så vägen blir rak. Men man kan alltid göra sig själv en tjänst att inte ge sig in i situationer där man vet att man kommer bli besviken. 
 
Love. 
 

Påfyllning, ja tack.

 
 Tänka sig vad en kopp kaffe kan göra. Allt känns så mycket bättre efter en. En enda kopp kaffe och alla bortblåsta krafter kommer tillbaka klunk efter klunk. Älskade kaffe. Vad vore en dag utan dig.
Jobbkvällen rullar på i vanlig takt, allt jag vill är hem till nytvättade sängkläder och en efterlängtad kram. 
 
Love.
 
 ♥

Thanks to you I'm not the broken-hearted.

 
Rätt underligt hur lite det ibland krävs för att något stort ska förstöras. Hur något så litet kan bli så stort. Hur något som var så stort plötsligt är minimalt. Att synsättet ändras i den takten människor rör sig. Att alla inte känner pulsen. Känslorna. Att vissa väljer att bara köra ner plattan i mattan och hoppas på att alla andra bara ska flytta sig. Det gäller att anpassa sig, även om de menas med att man måste göra något som man själv inte hade räknat med. Tror vissa människor borde satsa på att gå en kurs hur-man-lever-bland-medmänniskor. Kan behövas. Allt för ofta. Pimsamt hur vissa människor beter sig.
 
 
Jag ska göra mig själv en tjänst att gå i säng i tid, vilket är nu.
 
Love.
 

We are afraid to care too much for fear that the other person does not care at all.

 
Ibland slår tanken mig att jag försöker för mycket för mitt eget bästa. Ni vet när man stannar upp och känner att det kanske är Jag som förstör för mig själv. Den där starten på dagen som jag har skyllt på kaffet kanske egentligen bara var min inställning redan när jag klev upp på morgonen ur sängen och kände att allt var värdelöst,
eller varför man började bråka med någon kanske egentligen handlade om att jag valde fel tonart.
Hur det än är så har jag märkt att jag lägger på tok för mycket energi på saker som inte alls är värt det.
Jag förstör för mig själv genom att överanalysera varför vissa människor helt plötsligt väljer att prioritera annorlunda. (och om någon väljer att välja bort mig så kanske det inte var meningen att prioritera varandra?) 
Eller varför vissa helt enkelt bara försvinner ur ens liv, helt utan någon förvarning. Som om det är fullt normalt.
Jag vill så gärna tro att man kan arbeta på alla relationer, vilket relation man än har. Och ingen relation klarar sig utan att ha varit med om upp-och-ned gångar men hur många gånger ska man orka lyfta upp två människor?
Det kanske är dags för en förändrig. Att sluta tro att jag kan ändra på allt. Att sluta tro att alla går att rädda.
Att sluta tro att jag är grunden till att vissa göra sina val. Och att jag allt för ofta tar åt mig av folks rädslor.
Jag kan inte alltid vara den som har lösnnigen. Men jag vill finnas där, jag vill att mina vänner ska veta att jag ställer upp, att jag går på vatten för dom. Men alla har sin gräns. Sis sita droppe. Där man känner "det räcker"
Och min sista droppe ligger nog i när folk slutar vårda en relation, där man "glömmer bort" varandra.
När vänskapen blir genom ett sms.. eller facebook. Vad är det för vänskap? Ingen. Ingen enligt mig.
 
Ingen behöver alla, men alla behöer någon. Och det krävs två för att få en ralation att fungera.
 
Love.
 

Verkligheten kickar in.

 
 
Tillbaka till verkligheten. Väckarklockan ringde 06:30 hur gärna jag än ville förtränga det igår. Ögonen sved precis lika mycket som vanligt och jag försökte täcka den värsta tröttheten med sminket, som vanligt. Efter sex långa (som nu känns korta) veckor av sjukskrivning är jag tillbaka på jobbet som om jag aldrig varit borta. På gott och ont. Jag har nog märkt att dom här sex veckorna har fått mig att fundera mycket på vad jag egentligen vill göra, kan inte påstå att jag kommit fram till ett slutgiltigt svar men lite mer kött på benen har jag. Jag vill inte vara understimulerad eller less på vardagen. Jag vill inte vara låg på energi eller grinig. Dags att ändra på vissa saker i livet som kanske suger ur energin.
 
Verkligheten säger att jag borde ta en kopp kaffe. puss!
 

Smider planer inför sommaren 2013.

 
Love.
 

Winter wedding beauty.

 
Love.
 

How do I say that I need to move on, you know we're headed separate ways.

 

Love.
 

But remember, never give up on something that you can't go a day without thinking about..

 
Nytt år. Hoppas att det inte bara låter bra i mina öron. Inte alls för att 2012 har varit ett dåligt år, tvärt om! Men jag ser verkligen fram emot 2013, tror det kommer bli ett kanonår. Den diamanten jag håller i kommer i år att finslipas och förhoppningsvis kommer den innan årets slut vara kantfri och glittra som aldrig förr. Jag har så många småsaker jag skulle vilja ändra på. Våga chansa lite mer. Ta risker.
Året har regnat in över umeå och jag skulle uppskatta lite sol! Får hoppas att solen kommer nu mot helgen som vädergudarna har lovat.
 
Nu ska jag fortsätta mitt host-maraton. Hoppas ni mår bra. puss!
 
Love.