För du är värdefull.

 
Endless Love.
 


 
Åhå, tack hjärtegryn!! :') 
 
Love.
 

Snart är det december!

 
 
Och nu när snön ligger som ett vitt väcke på marken så infaller alldeles strax lillebrors födelsedag (2december.) och min födelsedag (12december.) Jag har alltid så svårt att svara på frågan "Vad önskar du dig?" så nu har jag suttit och klurat som tusan på det där och jag önskar mig typ inget. Men dofljusen från Yankee luktar magiskt gott och jag har nu även köpt en aromalykta för doftvax! :Och vem tackar nej till ett par supersköna och snygga mjukisbyxor? -inte jag! Från Hummel kommer dessa supersnygga mjukisar och är garanterat en dröm att bära!
Sist men absolut inte minst, älskade The body shop hur magiska produkter har dom inte där? Allt från body butter, body scrub, parfymer, oljor och makeup. Jag skulle kunna gå en hel dag och bara lukta på alla produkter! :
 
Love.
 


Om ni undrar vart jag hållit hus..


D
om nya keramikknivarna var iaf vassa. Och lyckades få in den rätt i handen. Sjukskriven. Kanon...
 
Love.
 

Good advice comes from bad experience.

 
Ibland vill man bara trycka på paus. Leva någon annans liv. Eller bara vända sig om och gå. 
 
Skumbad. Tända ljus. Mandariner. Fejkvin. Rakade ben. Mysmusik. Paus.
 
Love.
 

Even though we're just friends, I want to be by your side. Secretly I love you.

 
Ja men godmorgon godmorgon. Och hej Umeå.
 
Har haft en kanonhelg i Norrköping där jag har fått ta del av underbara människor, bra bowling, syskonkärlek och en vacker ny stad. Varje gång jag ger mig ut på mina små äventyr i avlånga sverige så triggar det mig till en flytt. En flytt till ett nytt jobb. En flytt till en ny stad. En flytt till nya människor. En flytt till en ny start. Jag är inte rädd för att lämna det jag har och testa mina vingar under en annan luft. Jag är inte rädd att testa och misslyckas. Allt jag bara inte orkar med just nu är själva flytten. Att ta fram som där bruna flyttlådorna som ger mig gåshud och spykänsla. Att packa ner ett helt liv i lådor för att sedan packa upp allt igen gör mig illamående. Jag orkar helt enkelt inte ens tänka tanken på själva flyttgörat. 
Jag trivs superb i lägenheten jag har nu och speciellt när man börjat bo in sig. Och speciellt när tapetsering och målningen blev gjord! Finns självklart en hel del saker jag skulle vilja göra eller ändra men så länge jag hyr så får jag nöja mig! 
 
Åter till jobb & kaffehävning. 
 
Love.
 

Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått. En sån chans kommer bara en gång.

 
Mamma var förbi på en kopp kaffe och en bulle. Alltid lika mysigt med spontanbesök! :)
Tokigt skönt att sluta jobba idag. Vet inte om det känns extra bra för att jag är medveten om att jag åker bort på fredag och blir borta hela helgen. Kanske. Kan vara. Hur som helst så kan jag knappt vänta på att min arbetsdag är klar imorgon och jag kan känna lugnet, packa lite, slappa i soffan bäst jag vill, ta den där långa duschen som jag aldrig annars tar och bara mentalt förbereder mig för att köra bil 80mil. (enkelväg.) Ska även trilla in en stund på IKEA i Sundsvall, och vi alla vet hur det blir när man "bara ska in och kolla" mina shoppingfingrar kommer komma igång och mitt kort kommer dras i slutet av rundan. Ja de kan jag lova er. Förbannade IKEA. Jag tycker att dom som lyckas gå på IKEA och inte köpa nåt borde få ett pris vid utgången. Eller är det bara såhär man känner för att man i sin egen stad inte har ett IKEA. Vilket är helt sjukt att Umeå 2012 inte har ett IKEA. Sinnessjukt.

Ja men annars mina så ska jag fixa ihop en ambitiös middag, typ nudlar. Och bege mig till gospeln 19.
Hoppas att ni får en superdupermegaawesome kväll och att ni tar hand om alla era hjärtevänner.
 
Love.
 

Ja han lovade mig, att jag är allt han har.

Godmorgon idag igen. Sitter och häller i mig kaffe som en kaffelist.
Är ni lika less som jag på det här vädret? Slask. Jag bor inte i Stockholm, jag bor i norrland för fan och snart är det första advent och så långt mina ögon ser så kan inte jag hitta en snöflinga. Jag ber på mina knän att vi slipper ha en grön/brun jul. Finns det något mer deprimerande än när man vaknar på julafton och kollar ut i hopp om flera meter snö och allt man ser är en överdränkt nedtramad gräsmatta. Nä mina vänner där har ni nog toppen av depp. En grön jul. Förbannat om det blir så. Då flyr jag upp till Kiruna. Om det så bara skulle vara över en natt, eller två.
 
Nu ska jag fortsätta pimpla mitt kaffe och hoppas på snöfall.
 
Love.
 

Allt måste vara en dröm.

Godenmorgen. (eller nåt!)
 
Planen igår att jag skulle gå och lägga mig innan klockan slog samma dyng som jag skulle upp på, den planen gick inte som planerat. Eller jag kanske låg i sängen just efter tolv men innan kropp, själ och tankar hade landat så var klockan (sist jag kollade) 01:40.. Jag vet inte om jag fortfarande kan skylla på att jag hsr jobbat natt och att mitt dygn är lite hullerombuller. Jag har väl bara en hel del att tänka på. Finner inte riktigt någon ro. Känns som bara meningslöst att sova för att kliva upp. Eller ja. Det där lät hjärndött. Men ni förstår. Börjar man tänka på att klockan snart ringer ju mer meningslöst blir det för varje minut som går att försöka sova.
 
Och nu sitter jag på jobbet igen. Inte lika jobbigt som igår. Glädjemätaren kanske dragit upp sig till hälften och jag har inte sandpapper i ögonen, bara smågrus.
 
Love.
 

I lied, i love you.


Te och kvällsmacka på Waynes ikväll. Hur mysigt som helst. ♥
 
Och kunde jag låta bloggen vara? -nixxxxx. (oväntat Johanna.)

Nä nu ska jag faktiskt inte sitta här och nattsudda jag ska vara en duktig människa och gå och lägga mig innan klockan slår tolv. Innan det blir samma dygn som man ska upp på. Herregud, hur fort kan en dag gå?!
Känns som jag nyss var en lycklig liten snorunge som kom hem från jobbet och hade en heeeeel kväll på mig.
Ja nu var den slut. Och det är redan dags att ladda om kroppen för ännu en arbetsdag imorgon. Jaja!
  
Hoppas att ni har haft en lika bra kväll som jag, min har varit hjärtevärmande.
 
Love.
 

I'll do whatever it takes, when i'm with you i get the shakes.


 
With Love.
 
♥ 

Turn your can'ts into cans and your dreams into plans.

 
Hemma från jobbet, tackar gud för det. :)
 
For en snabbis förbi Plantagen och föll över två paket vackra rosor som ny pryder tvrummet. Tycker det är så himla trevligt att gör det lite finare och mysigare här hemma. Jag trivs som fisken i vatten när det är tända ljus, blommor, fina små hemmaprylar allt sånt som sätter pricken över i:et. Men frågan är varför den där tyngden övet att man altid kan göra lite mer finns. Att det alltid ligger något på den där måste-högen som ska göras.
Jag blir smått irrterad på mig själv när jag sitter och gör små to-do-list's som jag måste fullfölja på en dag.
Tex handla, laga mat, tvätta, städa, hämta/lämna, fixa och ordna. Varför kan man inte bara sprida ut det och ändå känna att man gör ett bra jobb? Nä då ska bomben falla. Allt måste fixas. Och helst igår.
Denna vardagsstressen som ligger över oss. Garanterat var och varannan människa. Att man måste ha det snyggt och prydligt OM det skulle komma förbi någon. För jag vill inte ha disk framme om du, eller någon annan skulle komma hit. Jag vill inte att det ska vara ett ark toapapper kvar på rullen om just du skulle låna min toa. 
Förstår ni? Vardagsstressen som snart kommer borra ett hål i mig. Samarbete Johanna. Samarbete.
Jag måste helt enkelt ta och lära mig att ta en sak idag, en sak imorgon så jag inte drunkar i alla to-do's idag..
 
Och på tal om bloggens utseende, jag blev totalless och såhär får den nu se ut. Punkt slut.
 

Love.
 

When you don't feel a ting.

 
Somnade väl vid 3, ett jäkla skämt. Började jobba 8 och jag kan säga att glädjemätaren står inte på max idag. Har med mig en full termos med kaffe i hopp om att den här dagen ska gå och rädda. För jag vill, jag vill kunna känna mig pigg när klockan ringer vid 7. För att vara ärlig så är det fullt normalt att kliva upp mellan 7-9, inte mellan 14-16. Så nu måste jag vända på pannkakan och se till att jag får tillbaka känslan att sova och vakna på rätt tider. Det absolut bästa med dagspassen är att dom slutar 15. Det vill säga att man kommer hem mitt i dagen! Man hinner så otroligt mycket bara för att man tjänar 1-2 timmar så idag ska jag ta tag i den enormt stora tvätthögen jag har plus att golven ska få sig en rejäl städning. Igår monterades en barngrind i trappen vilket jag tänkt på länge. Dels för att Milo inte ska hoppa upp i folks ansikten så fort dom kommer och hälsar på men även att man ska kunna lasta in och ut ur tex bilen utan att han ska ta sig ut på en oönskad kattjakt över halva Ersboda. Känns grymt bra med en grind. Får hoppas på att den fungerar lika bra i praktiken som den har fungerat i mitt huvud. Jag sitter bara och surrar och jag kan tänka mig att ni gav upp vid tredje raden..
 
Love.
 

En sista gång håller jag om dig, håller av dig, håller avstånd.

 
Här har ni min spellista, » HÄR Let's enjoy it together!
 
Blev promenad med världens finaste Emma tidigare idag, underbar att träffas efter alla år, och alla mil. Tänk vad vänskapen kan hålla sig så stark och sann trots att man ses så sällan!
Sedan blev det bowlingmatch för hela slanten, UIK - Prana och UIK tog hem det! :)
 
Nu blir det kebabtallrik och myskväll hemma. Lär somna 21 om denna trötthet håller i sig.
 


You're perfect to me.

 
Sista natten och jag vet inte om jag hade klarat en till.
Allt jag kan tänka på just nu är att jag vill att klockan ska slå 08 så jag får sätta mig i bilen och köra hem. Sen kommer utmaningen. Att hålla sig vaken, hela dagen. Att inte somna. Hur tusan ska jag nu kunna vända tillbaka på allt? Från måndag jobbar jag helt plötsligt från 08, istället för att sluta 08. Herregud. Snacka om att sätta mig på prov. Se hur länge jag orkar. Se hur kroppen mår efter någon månad.
Jag hade Anton som socialt stöd fram tills nyss, antar att John blund hälsade på honom. Värsta tiden är nu. Mellan 03-05. Rena rama plågan.
Jag vet att jag inte har lagt ut spellistan, ska göra det när jag kommer hem! :) Blev att göra andra saker på dom få timmarna jag var vaken, och hemma.
 
Jag hoppas åt andra sidan att ni sover grymt gott just nu.
Hoppas någon av er sover några timmar åt mig.
 

Hola amigos!

 
Nämen se på tusan. Jag lever. Är vaken. Håller inte på att avlida än.
Dock så lyckades jag svulla i mig 4 (det vill säga alla jag hade) mandariner så nu sitter jag här som ett tånigt frågetecken och funderar på vad jag ska sysselsätta mig med dom närmaste timmarna. Mitt kreativa jag håller på att pussla ihop en ny spellista. För att erkänna så orkar man inte allt för ofta knåpa ihop en lista med grym musik men bara för att jag har en drös med timmar att döda så ska jag ut på musikjakt! Kan till och med vara så snäll imorgon att jag lämnar ut den till er, så får ni väl se om det är bra eller anus. 
Det här med att jobba natt.. Det är en konst. Att få allt att fungera även fast man helt plötsligt över en natt vänder allt normalt upp och ner. Att somna vid 09, att vakna vid 16, att äta frukost när man borde äta middag att somna när man borde vakna. Ja mina vänner ni hör redan där vilken upp och nedvänd värld jag lever i just nu. Och jag som hade lovat mig själv efter 2011 att inte jobba mer natt, ni ser ju hur bra det gick. Nä, att jobba natt är speciellt. Och absolut ingen Johanna-favorit.
 

Head vs heart.

Och jag som trodde att jag var trött vid 23, kan säga att mina då svidande ögon har fått citronsaft i sig eller något ännu mer jävligt. Jag är så trött att jag lägger mig ner men så fort jag blir bekväm måste min trötta kropp sträcka på sig och det känns som att jag är i en kamp emot tiden. Att vara vaken 24timmar är inte och kommer aldrig att vara hälsosamt. Klockan passerade just 03 och jag jobbar 21:00-08:00 vilket brtyder 5 hela timmar kvar. Kan knappt förklara vad sömn skulle betyda nu. Nä nu blir jag sådär stirrig igen, går inte att kontrollera. Dags att koka kaffe. Kaffe. Kaffe.
 

Färdiginstallerade känslor.



 

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.

 
Önskar jag kunde göra ett doftinlägg för oj så gott det luktar här hemma nu! :)
Nu ska jag koka mig ännu en kopp kaffe, tända ljus och njuta av nygräddade bullar!
 

Jag har en bulle i ugnen.. snart!

 

Här är bullfrun i farten och idag bakas det vanilj & mandelmassabullar för fulla muggar och jag hinkar kaffe som aldrig förr. Frågan är om de är ett bra val eller inte, om inte annars så kommer jag märka de inatt. Sitter även och inväntar på att målaren ska komma hit (x antal dagar för sent) och skruva ihop resten av sakerna som dom så snabbt kunde skruva ner. Men att fädigställa ett jobb verkar vara en svårare punkt hos dom. Har haft dom här i 10 jävla dagar och dom har arbetat i 4. Det betyder alltså att lägenheten har sett ut som ett renoveringsprojekt under dessa 10 dagar. Jag känner hur det kokar inom mig när ett företag inte kan sköta sina arbetsuppgifter bättre. Dom tänker inte på att man måste leva i deras röra som dom lämnat? nej.
 
L
ovehate.
 


Hey you i like your style.

 
Det är inte ett skämt att jag skulle kunna äta upp ett helt nät av mandariner. Hittills ätit 4..
 
Hur dum i huvet får man vara som går in med inställningen igår kväll att jag skulle hålla mig vaken hela eller iaf stor del av natten för att göra livet enklare för mig idag å sen går jag och lägger mig just efter 12. Hur dum i huvet är man egentligen. Nä men då Johanna då kliver vi upp 08 och håller oss vakna i 24 jävla timmar. fyfan vad jag är bright. Jag blir så imponerad över hur jag tänker vissa gånger. Så nu kan ni alla hålla era tummar det hårdaste ni kan att jag inatt orkar jobba 21:00-08:00 utan att döda alla i min närhet. KANON. Imponerande.
 
Så nu förgyller jag min morgon med dåliga tvprogram, mandariner och Eminem. Rätt bra!
Får se hur länge jag orkar hålla mina svidande ögon öppna, förhoppningsvis så kanske jag lyckas somna någon gång där vid 15 tiden så jag orkar mig vidare till gospel och sedan vidare till jobbet. 
 
(och för er som undrar vaför min blogg ser helt fucked up ut så kan jag säga att det är blogg.se's fel, jag använder deras stilmall och den har totalspårat ur och har valt att hoppa et steg till höger så allt bara smälter samman. Får hoppas på ett bra svar från dom snart..)
 


Ja men skål då!

 
Här med inför jag tisdagsöl och tisdagstacos! tacohej.
 

I you only could read my mind.

 
Ja. Här har ni mig. Johanna aldrig-nöjd Dannelöv. Bloggen blev utsatt denna gång. blöh.
Och just nu orkar jag inte ens fixa den. Just nu går tacos igenom mitt huvud så jag
antar att det kanske är vad kommer ätas till middag. Hoppas ni har haft en fin dag! 
 


Pic inspiration.



 
Ni vet när ord är överflödiga och bilderna talar för bristande ord. Så känner jag ofta.
Jag fastnar ofta på weheartit eller på tumblr, alldeles för länge och bara känner hur
bilderna tilltalar mig. Just så är det nu. Soft dag. Sitter också och gör en ny spotify lista,
känns som de behövs! Den här låten, vart har den varit hela mitt liv?
 
Nu ska jag fortsätta med att fixa här hemma, man kanske ska dra sig ut på en långprommis också! :)
 


It's painful to say goodbye to someone you don't want to let go.

 
Morgonens brutala sanning. Osminkad. Kaffeneed och en hel del huvudvärk. välkommen tisdag.
 
Jag vet inte vad det är min hjärna lägger mest energi på. Men det mesta som är negativt. I alla fall.
Är de inte jobbet, så är de all stress med julklappar, är det inte de så är de stressen över livet i allmänhet.
Jag vet inte varför jag har så höga personlig krav på mig själv och att jag ständigt känner att jag gör mig själv besviken. För jag får inte den uppfattningen att dom "misstag" jag gör påverkar andra i min närhet. Det är bara jag som har satt skyhöga krav på mig själv och känner mig sällan nöjd till 100%. Känns som jag alltid vill mer, kan mer och borde ha försökt lite mer. Som att jag ger upp halvvägs och bara nöjer mig med det lilla.
Nej mitt mål 2013 är att sätta rimliga krav på mig själv som jag vet att jag kan nå med lite energi och att jag inte måste gå runt och vara så förbaskat stressad över att vara någon jag inte kan vara. Emot mig själv. Jämt.
Jag förmodar att jag inte är ensam om att sätta dom här skyhöga kraven. Och jag önskar att vi alla bara kunde förstå att vi alla är människor. Vi  kan inte alltid lyckas. Vi kan fela. Vi kan misslyckas. Och det är okej.

Det kanske är en kvinnlig sak? Att alltid överanalyser. Att alltid ha koll på allt. Att aldrig vara nöjd. (?)
vad vet jag. inget alls. för att vara ärlig. och jag kanske inte behöver veta. allt. kanske lika bra.
 


How much of human life is lost in waiting?

 
Kom just hem från jobbet, skruvade på kranen och hällde i en jädra massa skum för att sedan hoppa i ett skumbad. Och vad gör pricken över i:et? Jo en stor jävla skål med glass. Och till min förvånan när jag tar fram glasspaketet så uppmanar idioterna mig om att jag ska dela med mig. HAHA de trodde ni va va va Nej. 
Här ska jag sitta i min ensamhet och fläska i mig ett paket glass så jag inte drunknar i badkaret!
 
Nu ska jag plaska vidare med mina badankor och noggerglass. Pusselipöss.
 

Everything happens for a reason.

Ungefär såhär trött har jag varit dom senaste dagarna..
 
Jobbet rullar på i vanlig ordning och nu i veckan.jobbar jag natt. vilket kanske inte känns bäst men vad har jag för val? fungerar det inte så fungerar det inte. Men jag måste ju ge det en chans, eller två. Igår var det gospel mässa i vasakyrkan och oj så jag gillar min gospel grupp! vilken underbar känsla som infinner sig bland oss. Ni ger mig så mycket. Så mycket glädje, så mycket energi! Och snart är det julkonsert. 4december för att vara exakt.
Om jag längtar? de är bara förnmnet! :)
Nä nu måste jag återgå till jobbet och allt vad det innebär, puss!
 

A day without you is a day wasted.

Blev väckt av tapetseringssnubben 07:30, ja men döda mig lite mer.. böh!!
Nu blir de att dra på skroten och fixa en ny framlykta till bilen och sen glida runt tills jag börjar jobba 15:00.
Haft 3 lediga dagar och måste erkänna att de inte känns så dumt att hoppa på en ny vecka nu.
Allt jag behövde vad lite uppvilning. Tack för de!